DIRECCIÓ MUSICAL

Conegut com a cantautor i compositor ebrenc, Joan Rovira ocupa el rol destacat de director musical dins d’Ego Femina. És ell qui ha adaptat amb mestria aquests clàssics atemporals per a la banda. La seva eminència com a director es revela en la meticulositat amb què aborda cada arranjament, atent a cada detall musical i interpretatiu.

El tret distintiu d’Ego Femina és la seva experiència musical en directe. Amb una banda formada per tres músics i dues cantants professionals, l’essència de les grans Dives del Soul/Rock pren vida a través de les seves interpretacions. Tina Turner, Aretha Franklin i Whitney Houston, acompanyades de composicions pròpies, conformen la banda sonora d’un musical únic que fusiona la música, la dansa i el teatre.

Joan Rovira, amb la seva visió musical excepcional, guia aquest conjunt per oferir al públic una experiència que posarà els pèls de punta a tots els assistents.

DIRECCIÓ TEATRAL

Karen Bertomeu , és una jove polifacètica amb passions artístiques, creatives i emocionals. Ha contribuït en diverses produccions audiovisuals i teatrals. La direcció teatral constitueix la fonamentació, atorgant vida a l’espectacle.

La direcció tècnica aporta professionalitat, mentre que la direcció creativa infon la màgia necessària. Aquestes tres dimensions, en sinergia, confereixen qualitat a l’espectacle, a l’igual que els altres departaments. Només quan totes les peces s’ajunten amb harmonia es revela el resultat final de l’espectacle.

DIRECCIÓ DE VESTUARI

La talentosa Dissenyadora de vestuari, Eva Humo, liderarà l’execució dels nostres dissenys a EGO FEMINA, portant a la vida tota la màgia del vestuari.

Centrant-nos en la figura femenina com a protagonista indiscutible d’EGO FEMINA, el vestuari emergeix com una segona pell que reflecteix l’estat d’ànim, oscil·lant entre la ferocitat i la reflexió tranquil·la, explorant l’essència més profunda.

Les dives que componen aquesta col·lecció representen dones empoderades de diferents èpoques i moments clau de la història fins a l’actualitat.

Des de les peces amb línies sinuoses i sofisticades, confeccionades amb teixits luxosos, fins a les textures més senzilles i pures, el vestuari d’EGO FEMINA és una expressió audaç de despullament i autoexpressió sense restriccions, mostrant-se al món amb autenticitat.

La creació de l’univers EGO FEMINA, a càrrec de la creativitat d’Eva Humo, és com una pel·lícula que es desplega davant dels ulls, oferint una col·lecció de moments inoblidables que captiven i immortalitzen cada instant.

1.10

DIRECCIÓ ARTÍSTICA

Cristina Iglesias, reconeguda en l’àmbit artístic com Cristina Jobs, emergeix com una destacada artista plàstica especialitzada en l’escultura hiperrealista. El seu abordatge transcendeix el simple punt de vista estètic i tècnic, explorant camins innovadors a la frontera de la creativitat.

Dins del projecte Ego Femina, Cristina Jobs assumeix la responsabilitat de donar vida a través de la caracterització als membres de l’elenc, aportant la seva visió única i habilitats artístiques per interpretar de manera inigualable les grans Dives de la història de la música.

ELENC ARTÍSTIC

L’elenc artístic  seleccionat no només per la seva habilitat tècnica sinó també per la seva capacitat d’expressar emocions profundes a través del moviment, tenen anys de formació contínua darrere seu. Aquesta preparació incessant és el que els permet portar a l’escenari una màgia incomparable, una que captiva i emociona l’audiència des del primer fins a l’últim pas.  

Ego Femina, la nostra última producció, no seria el que és sense aquest grup extraordinari de dones. Amb la seva força, gràcia i passió, transformen l’espai escènic en un món ple de possibilitats i bellesa. Cada coreografia, meticulosament dissenyada per complementar la narrativa de l’obra, demostra no només la seva excepcional habilitat tècnica sinó també la seva profunda comprensió del llenguatge universal de la dansa.

2

CEO

Ballarí de competició de ball esportiu en les modalitats de llatins i estàndard per a edats compreses entre els 3 i els 18 anys. Ha participat amb èxit en nombroses competicions de renom a nivell nacional, aconseguint primeres posicions als campionats de Catalunya i Espanya entre els anys 2012 i 2015. A més, ha destacat com a ballarí en orquestres i espectacles des del 2016 fins al 2019.

 

Des del 2017, exerceix com a professor i jutge de ball esportiu especialitzat en les modalitats de balls llatins, caribenys, estàndard, amb formació acreditada per la A.E.P.B. i altres entitats de prestigi, incloent diverses formacions de dansa a la F.E.B.D. Amb una especialització en les arts escèniques i la regidoria d’espectacles, ha contribuït al creixement i desenvolupament de la dansa esportiva.

 

És el fundador de l’escola de ball Feel Dance Deltebre i assumeix la seva direcció des del 2017. Com a creador i productor artístic, ha liderat diferents espectacles i shows a la companyia Feel Dance Entertainment. A més, ha col·laborat activament amb diverses empreses i productores d’espectacles a la regió de Terres de l’Ebre.

Untitled design (2)

Organigrama

Considerem imprescindible disposar d’un equip ampli i ben estructurat amb departaments totalment autònoms, assegurant en tot moment una atenció conscient als aspectes que considerem essencials per aconseguir els nostres objectius.

En primer lloc, mantenim una atenció personalitzada constant cap als nostres ballarins i ballarines. Comptem amb professionals en els camps de la psicologia i la fisioteràpia per detectar i corregir de manera immediata qualsevol problema físic o emocional que pugui sorgir durant la realització del nostre espectacle. Simultàniament, experts en teatre treballen específicament per preparar-los no només pel ball, sinó també pel món de l’espectacle.

Finalment, però no menys important, cada departament, des de l’escenografia fins a la il·luminació, el so, el vestuari, la caracterització, la perruqueria, entre altres, constitueixen una part fonamental per assegurar que l’espectacle esdevingui un èxit.