Clara, una nena amb una extraordinària imaginació, anhela viure les emocions màgiques dels contes, amb un somni especial de ser la protagonista del clàssic musical «El Trencanous». Una nit fascinant, mentre explora un antic baül ple de misteris, Clara experimenta una agradable sorpresa quan descobreix que la màgia no és només un element de contes, sinó que és real i palpable. Amb els ulls brillants d’il·lusió, Clara es troba submergida en un món màgic que ella mateixa ha desvetllat. Mitjançant regals inesperats, Clara inicia una nit que transcendeix l’ordinari, plena de sorpreses encisadores i moments màgics. Al llarg d’aquesta experiència única, la jove aprèn que la màgia no només resideix en els seus somnis, sinó també en les petites sorpreses i moments especials de la vida quotidiana.

LA MÀGIA DEL TRENCANOUS (1080 x 300 px)
LA MÀGIA DEL TRENCANOUS

Missatge

Al llarg del musical, es transmet un missatge inspirador que ressona amb el públic. L’esperança es converteix en una llum guia mentre la protagonista supera obstacles, i la perseverança es revela com una força transformadora que fa realitat els somnis, recordant-nos que, fins i tot quan tot sembla impossible, la fe i la determinació poden conduir-nos cap a la realització dels nostres desitjos més profunds. 

A mes recorda que cada moment pot estar impregnat de màgia, i que les petites alegries i sorpreses de la vida són tan importants com els grans somnis.

Argument

L’argument gira entorn màgia i el desig de la Clara de ballar amb el trencanous. Al llarg de l’obra, aquest desig i la proximitat de complir-lo es tracta, mitjançant dos registres: Els diàlegs: On la veu en off narra els sentiments i pensaments de la Clara. La dansa: El qual dona màgia , llum i color a l’obra.