La música, la dansa, el cant i la interpretació són formes d’expressió artística que tenen la capacitat d’emocionar, inspirar i comunicar de manera profunda. Al musical, aquestes disciplines es fusionen en perfecta harmonia per tal arribar totalment al cor del públic.

A “Ego Femina” celebrem la diversitat en totes les seves formes. Les ballarines, cantants i actrius són dones de diferents edats, tipus de físic i condicions personals. Això no només reflecteix la realitat de la societat, sinó que també desafia els estereotips restrictius que han existit durant massa temps a la indústria de l’entreteniment.

Pel que fa a les actuacions musicals, s’interpreten temes de dives de la música, tant nacionals com internacionals. Algunes d’elles són, per exemple, Aretha franklin, Tina Turner o Cristina Aguilera, entre d’altres.

També cal ressaltar que l’obra està creada, produïda, dirigida i interpretada per artistes ebrencs i ebrenques.

_Ego Femina

Argument

Un grup de dones comparteixen una mateixa passió: el ball. 

Al llarg de l’ obra, de manera més explícita o implícitament, es tracta el tema de principal, mitjançant diferents registres:

Diàlegs: inspirats en la vida real de les dones que conformen l’elenc artístic de l’obra.

Narració: creada a partir del llibre “Dones que ballen amb llops” de la psicoanalista Clarisa PinKola.

Actuacions musicals que recrearan, amb música i veu en directe, temes emblemàtics d’algunes dives de la música.

Missatge

El missatge, i al mateix temps, l’objectiu de l’espectacle que us presentem és l’apoderament de la dona. S’entèn per apoderament el procés a través del qual la dona es transforma en agent actiu de la seva vida personal i col·lectiva. Això significa una presa de poder per a promoure canvis en la seva situació personal, professional i social.

“Ego Femina” busca apoderar la dona en general, sigui quina sigui la seva condició física, edat, situació personal o profesional. El musical, més enllà d’entretenir, pretén llençar un missatge profund i contundent a la societat en general , i en concret, adreçar-se a la dona per tal d’inspirar-la i encaminar-la cap a aquest procés d’apoderament.

Gala de Presentació

L’obra es va presentar a la Lira Ampostina a la ciutat d’Amposta tot deixant-nos moments tant magnífics com aquests: