El Rei LLeó

El Rei Lleó ha esdevingut i seguirà sent el referent de la companyia, tot i que la intenció de FDE és arribar a autoproduir més shows i espectacles.

Aquest, ha estat creat a partir del musical de Broadway, adaptant-lo subtilment, donant-li apunts culturals i de llengua del territori i, al mateix temps, donant més protagonisme al ball i al teatremusical.

És un espectacle completament familiar,emocionant, divertit i ple de valors que fan que sigui apte per a tots els públics. Amb un disseny d’escenografia, vestuari i caracterització mai vistos abans al territori, fent-lo, d’aquesta manera, especial i captivador.

Únic a Terres de l’Ebre

À f r i c a i F e e l D a n c e

E n t e r t a i n m e n t u n x o c d e

c u l t u r e s !

PRODUCCIÓ EN MOVIMENT

FDE té la capacitat d’autoproduir des de la coreografia fins a l’escenografia. Una tasca gens fàcil per a una companyia que acaba de néixer. Més de 30 elements són utilitzats durant l’espectacle amb més de 25 canvis escenogràfics per aconseguir que l’espectador sigui partícip de la màgica historia de la sabana.

Però volem continuar millorant! Perquè amb il·lusió i esforç tot és possible!
Un cop estrenat, visionat i revisat l’espectacle, creiem convenient fer molt més perquè aquest espectacle sigui més autèntic. És per aquest motiu que FDE creu que és de total importància conèixer de més aprop el lloc on es desenvolupa la història d’aquest musical: Àfrica. És per això que ens hem posat en contacte amb autòctons vinculats al món tèxtil, al món del ball, etc. amb l’objectiu de formar els ballarins i ballarines, i tot l’equip tècnic en la cultura africana. Important material, teles i oferint algunes classes impartides per ballarins nadius.

I així és, com FDE provoca un xoc cultural dins l’escola ja que fa possible que tots els integrants experimentin altres cultures completament diferents a les que estem acostumats, perquè una de les nostres filosofies sempre serà posar en dubte tot allò que es dóna per assentat i vàlid, fer descobrir la riquesa que pot aportar-nos altres indrets i cultures, altres maneres de veure el món. Interpretant-les i vivint-les sempre

des del respecte! És el que hem fet i pretenem continuar fent en aquesta experiència meravellosa anomenada El Rei Lleó!

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

DELTEBRE

18 / 06 / 2023 – 11.30h

18 / 06 / 2023 – 18.00h

Durada: 2 hores amb un descans de 15 min.

La banda sonora de l’espectacle és en castellà.

Adaptació – Teatre Mòbil al Centre Esportiu del Delta

Avinguda del Canal, s/n
Deltebre, 43580

IMPORTANT:

Per tal de garantir una correcta visibilitat, els seients estan distribuïts en diferents altures.

Els seients que estan a una major distància, gaudeixen de preu reduït.

Es recomana que els menors de menys de 120 cm d’altura, porten una plataforma elevadora per al seient.

No es recomanable l’entrada a menors de 3 anys.
El preu de l’entrada és el mateix, indiferentment de l’edat.+INFO

TELÈFONS D’ATENCIÓ A L’USUÀRI:
977 48 12 14
621 145 123
HORARI D’ATENCIÓ de 15.00h a 20.00h

CORREU DE GESTIÓ D’INCIDÈNCIES:
entrades@feeldance.cat

Entrevista Rei Lleó Canal Terres de l’Ebre
SENSACIONS ESTRENA REI LLEÓ
preMsa – Estrena del Rei Lleó – IMAGINA RADIO

Feel Dance Entertainment (FDE) penja el cartell de “complet” per a les tres funcions

programades per al cap de setmana de Sant Jordi amb la seva adaptació del musical “ElRei Lleó”.

L’auditori de Sant Jaume d’Enveja, ha estat testimoni de l’estrena del nou espectacle de la companyia de Feel Dance. L’èxit de venda d’entrades no ha donat opció de compra a guixeta. “Ja estàvem més que contents de la rebuda de l’espectacle dies previs a l’estrena”, així es manifestava Eric Bertomeu (director FDE) a premsa, tot just en acabar la premiere.

L’espectacle s’ha estat gestant durant cinc mesos d’intensa feina entre l’equip tècnic i artístic; i el seu director, confessava que “veníem a l’auditori de Sant Jaume apostant-ho tot a un color, amb els riscos que pot comportar, i estic més que orgullós i agraït de tota la gent que m’ha acompanyat durant aquests mesos de preparació”.

A la sortida de la funció, l’Eric ens comentava, visiblement emocionat, que “ha estat

impressionant sortir del teatre i recollir tots aquests inputs tan positius”.