El Rei LLeó

El Rei Lleó ha esdevingut i seguirà sent el referent de la companyia, tot i que la intenció de FDE és arribar a autoproduir més shows i espectacles.

Aquest, ha estat creat a partir del musical de Broadway, adaptant-lo subtilment, donant-li apunts culturals i de llengua del territori i, al mateix temps, donant més protagonisme al ball i al teatremusical.

És un espectacle completament familiar,emocionant, divertit i ple de valors que fan que sigui apte per a tots els públics. Amb un disseny d’escenografia, vestuari i caracterització mai vistos abans al territori, fent-lo, d’aquesta manera, especial i captivador.

Únic a Terres de l’Ebre

Àfrica i Feel Dance

Entertainment  un  xoc de

cultures !

PRODUCCIÓ EN MOVIMENT

FDE té la capacitat d’autoproduir des de la coreografia fins a l’escenografia. Una tasca gens fàcil per a una companyia que acaba de néixer. Més de 30 elements són utilitzats durant l’espectacle amb més de 25 canvis escenogràfics per aconseguir que l’espectador sigui partícip de la màgica historia de la sabana.

Però volem continuar millorant! Perquè amb il·lusió i esforç tot és possible!
Un cop estrenat, visionat i revisat l’espectacle, creiem convenient fer molt més perquè aquest espectacle sigui més autèntic. És per aquest motiu que FDE creu que és de total importància conèixer de més aprop el lloc on es desenvolupa la història d’aquest musical: Àfrica. És per això que ens hem posat en contacte amb autòctons vinculats al món tèxtil, al món del ball, etc. amb l’objectiu de formar els ballarins i ballarines, i tot l’equip tècnic en la cultura africana. Important material, teles i oferint algunes classes impartides per ballarins nadius.

I així és, com FDE provoca un xoc cultural dins l’escola ja que fa possible que tots els integrants experimentin altres cultures completament diferents a les que estem acostumats, perquè una de les nostres filosofies sempre serà posar en dubte tot allò que es dóna per assentat i vàlid, fer descobrir la riquesa que pot aportar-nos altres indrets i cultures, altres maneres de veure el món. Interpretant-les i vivint-les sempre

des del respecte! És el que hem fet i pretenem continuar fent en aquesta experiència meravellosa anomenada El Rei Lleó!

Entrevista Rei Lleó Canal Terres de l’Ebre
SENSACIONS ESTRENA REI LLEÓ
preMsa – Estrena del Rei Lleó – IMAGINA RADIO

Feel Dance Entertainment (FDE) penja el cartell de “complet” per a les tres funcions

programades per al cap de setmana de Sant Jordi amb la seva adaptació del musical “ElRei Lleó”.

L’auditori de Sant Jaume d’Enveja, ha estat testimoni de l’estrena del nou espectacle de la companyia de Feel Dance. L’èxit de venda d’entrades no ha donat opció de compra a guixeta. “Ja estàvem més que contents de la rebuda de l’espectacle dies previs a l’estrena”, així es manifestava Eric Bertomeu (director FDE) a premsa, tot just en acabar la premiere.

L’espectacle s’ha estat gestant durant cinc mesos d’intensa feina entre l’equip tècnic i artístic; i el seu director, confessava que “veníem a l’auditori de Sant Jaume apostant-ho tot a un color, amb els riscos que pot comportar, i estic més que orgullós i agraït de tota la gent que m’ha acompanyat durant aquests mesos de preparació”.

A la sortida de la funció, l’Eric ens comentava, visiblement emocionat, que “ha estat

impressionant sortir del teatre i recollir tots aquests inputs tan positius”.